Breaking News

Survivor - Πάρτι της Ένωσης: Νικητές του καραόκε ο Καφετζής και ο Γκιουλέκας - Ο Ρουβάς έβαλε «φωτιά» στο stage (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής (14/4), πραγματοποιήθηκε το πάρτι της Ένωσης, στο οποίο ξεχώρισε ο διαγωνισμός καραόκε.

Οι Μπλε εγκατέλειψαν με βαριά καρδιά την παραλία τους και μετακόμισαν στην παραλία των Κόκκινων.

Με αφορμή την Ένωσή τους, οι Survivors απόλαυσαν όλα όσα τους έλειψαν τόσο καιρό... μπάνιο, προσωπική περιποίηση, αρώματα, make up, καθαρά ρούχα και παπούτσια, όπως και ένα απολαυστικό μενού.

Στον Άγιο Δομίνικο επέστρεψαν για το πάρτι η Ρία Κολοβού, ως νικήτρια του περσινού διαγωνισμού καραόκε, αλλά και οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας, οι οποίοι είχαν κερδίσει το συγκεκριμένο έπαθλο πέρσι στο παιχνίδι «Ο τροχός με τα δώρα» με τον Acun Ilicali. 

Ο διαγωνισμός καραόκε προσκάλεσε τους Survivors στο stage για να ξεδιπλώσουν το τραγουδιστικό τους ταλέντο.

Λίγο πριν το τέλος του διαγωνισμού, η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε στην πρώτη θέση, ωστόσο έκαναν την ανατροπή ο Τζέιμς Καφετζής και ο φίλος του Γιώργος Γκιουλέκας. Και οι δύο κατάφεραν να αποσπάσουν το απόλυτο 10αρι από τους συμπαίκτες τους, ισοψήφησαν στην πρώτη θέση και είναι οι μεγάλοι νικητές. Την επόμενη χρονιά θα επιστρέψουν και οι δύο στον Άγιο Δομίνικο για να εμφανιστούν στο πάρτι της ένωσης...






Το πάρτι ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά. Το stage πήρε «φωτιά» όταν ανέβηκε σ' αυτό ο δημοφιλής καλλιτέχνης για ένα performance, που έμεινε αξέχαστο σε όλους.