Breaking News

Πέθανε στα 50 της η Stephanie Sparks (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 50 ετών η Stephanie Sparks, πρώην παίκτρια γκολφ και παρουσιάστρια της σειράς ριάλιτι «The Big Break» του Golf Channel.

Σύμφωνα με το Deadline, η Stephanie Sparks έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 13 Απριλίου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου της...


Γεννημένη στο Wheeling της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ, η Sparks ήταν πρώην παίκτρια γκολφ. Κέρδισε πολλά τουρνουά, ξεκινώντας το 1992 στο «North and South Women's Amateur» του Pinehurst, ενώ εκπροσώπησε τις ΗΠΑ το 1994 στην ομάδα Curtis Cup. 

Η Stephanie Sparks είχε μια σύντομη επαγγελματική καριέρα, που σημαδεύτηκε από τραυματισμούς. Έπαιξε μόνο μια σεζόν, το 2020, στο επαγγελματικό LPGA, ενώ στη συνέχεια ο χρόνιος πόνος στην πλάτη της τερμάτισε την καριέρα της.

Στην ταινία «Bobby Jones: Stroke of Genius» (2004), με πρωταγωνιστή τον Jim Caviezel, υποδύθηκε την Alexa Stirling, η οποία κέρδισε τρεις φορές το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα γκολφ των ΗΠΑ (το 1916, το 1919 και το 1920). 

Η Sparks δεν ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής και αργότερα έγινε παρουσιάστρια του ριάλιτι «The Big Break» του Golf Channel. Ακόμη, στο ίδιο κανάλι, παρουσίασε τα «Golf With Style!» και «Playing Lessons with the Pros». Επίσης, έκανε μερικά ρεπορτάζ σε τουρνουά γκολφ.