Breaking News

Πατέρας Γιάννη Ξανθόπουλου: «50 τηλέφωνα έχω πάρει και δεν απαντούσαν» - Τι λέει η οικογένεια του 19χρονου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό μίλησε ο πατέρας του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου, ο οποίος ενεπλάκη πριν λίγο καιρό σε  ένα θανατηφόρο τροχαίο, όπου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου τόνισε ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του 19χρονου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Ο Γιάννης του έστειλε μήνυμα του πατέρα του 19χρονου. Τι να σου πω, δεν απαντούσαν! Δεν απαντούσαν, 50 τηλέφωνα έχω πάρει και δεν απαντούσαν και ο Γιάννης τους έστειλε ένα μήνυμα, τα συλλυπητήρια κι όλα. Αγόρι μου τώρα, ακόμα δεν τελειώσαμε με αυτά; Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά ψυχολογικά. Δεν είναι καλά το παιδί. Μπορεί να πάει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Η ψυχολογία του δεν είναι καλά, αυτό θέλει πολύ χρόνο. Πάει σε ψυχολόγο, ήρθε και ο πνευματικός και μίλησαν», είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1...


Από την πλευρά του ο πατέρας του 19χρονου, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, διέψευσε τα λεγόμενά του.

«Δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μας και ούτε θέλω. Δε θέλω τίποτα απ' αυτούς... Πήγε στο αντίθετο ρεύμα και τους σκότωσε. Αυτό είναι κανονικό σκότωμα, δεν είναι ατυχία...» ανέφερε, μεταξύ άλλων...


Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε και ο δικηγόρος του τραγουδιστή, ο Παναγιώτης Μπαλακτάρης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έγινε προσπάθεια για επικοινωνία με την οικογένεια του 19χρονου.