Breaking News

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Σύννεφα στη σχέση τους - «Τα παιδιά περνάνε μια κρίση - Η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Happy Day επιβεβαίωσε την είδηση που κυκλοφόρησε χθες (8/4), που έκανε λόγο για σύννεφα στη σχέση της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη.

Συγκεκριμένα, την είδηση επιβεβαίωσε ο φίλος του ζευγαριού, Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος αποκάλυψε ότι το ζευγάρι περνάει κρίση τις τελευταίες μέρες και πως η Μαρία Αντωνά έχει φύγει από το σπίτι.

Αρχικά μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανέφερε το πρωί της Τρίτης (9/4): «Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται. Ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση...».


Ο Κώστας Φραγκολιάς τόνισε στη συνέχεια: «Τα παιδιά περνάνε μια κρίση, είναι τώρα περίπου δέκα μέρες. Από τότε που είχε έρθει η Μαρία εδώ σε εμάς, από τότε έχει ξεκινήσει. Θα δούμε, βλέποντας και κάνοντας...».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν... Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν».