Breaking News

Μαρία Θωμά: «Γνώρισα τον Brad Pitt, είναι κούκλος - Θα έχω ρόλο στη νέα ταινία του για τη Formula 1» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Μαρία Θωμά, το ταλαντούχο κoρίτσι που έβαλε το lifestyle στην εκπομπή «Formula 1 Show» του ΑΝΤ1. 

Η Μαρία Θωμά είναι τραγουδίστρια και για 10 χρόνια ήταν μέλος του συγκροτήματος «XANAZOO». Είναι, επίσης, ηθοποιός με συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες.

Η Μαρία Θωμά μίλησε για τη ζωή της, που μοιράζεται ανάμεσα στην Αθήνα και το Λονδίνο, καθώς ο σύντροφός της Ίαν Χολμς ζει εκεί.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Brad Pitt, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας που έχει σχέση με τη Formula 1. 

«Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν στην Αγγλία, όπου γνώρισα τον Brad Pitt. Τα γυρίσματα συνεχίζονται και στους φετινούς αγώνες της Formula 1. Θα υπάρχει ρόλος στην ταινία και για μένα», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου...


Και πρόσθεσε: «Ο Brad Pitt είναι κούκλος. Μοιάζει για 40-45 χρονών, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι 60 χρονών. Το σώμα του είναι πολύ καλά διατηρημένο, γυμνασμένος. Το πρόσωπο και το δέρμα είναι απίστευτο και δεν έχει πειράξει κάτι... Ωστόσο δεν ακούει πολύ καλά. Με ρώτησε δύο φορές το όνομά μου, που είναι πανεύκολο. Είναι πολύ ευγενικός, πρόθυμος να σε ρωτήσει ή να σου εξηγήσει. Οδηγούσε το μονοθέσιο, είναι φοβερός. Στα 60 του, έχει μάθει μέσα σε έξι μήνες να οδηγεί μονοθέσιο, με τον Lewis Hamilton ως προπονητή. Είναι συγκλονιστικό! Οι οδηγοί οδηγούν από μικρά παιδιά, είναι πολύ δύσκολο».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.