Breaking News

Μαρί Κωνσταντάτου: Ο κρυφός γάμος της με τον Γιάννη Κεντ - «Σας ξάφνιασα! Σε λίγο θα έχουμε επέτειο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρί Κωνσταντάτου ξάφνιασε τους ρεπόρτερ, καθώς τους αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε πριν ένα χρόνο με τον παραγωγό Γιάννη Κεντ.

H Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε αρχικά, το πρωί της Πέμπτης (11/4), στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής Happy Day:

«Ένα χρόνο πριν αποφάσισαν αυτοί οι δυο άνθρωποι να κάνουν και το παραπάνω βήμα στη σχέση τους. Έμεναν μαζί. Στην πραγματικότητα δεν το είχαν ανάγκη, γιατί ζούσαν σαν παντρεμένοι, αλλά επειδή περνούσαν πολύ καλά, ήθελαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο Γλυφάδας, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Κουμπάρος ήταν ο Δήμαρχος».

Στη συνέχεια προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μαρί Κωνσταντάτου, η οποία βρέθηκε χθες το βράδυ σε έκθεση ζωγραφικής...


«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή... Έχω παντρευτεί! Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, αλλά είμαι ήδη παντρεμένη. Σας ξάφνιασα! Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, οπότε σας απάντησα. Έχει περάσει καιρός, σε λίγο θα έχουμε επέτειο! Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι, μπορεί να τα καταφέρει. Παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο», είπε η Μαρί Κωνσταντάτου στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Κατόπιν, απευθυνόμενη  στον σύζυγό της που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πέρα, είπε: «Γιάννη, μιλάω για τον γάμο μας! Μου έχουν εκμαιεύσει αυτό που διαφυλάξαμε εδώ και ένα χρόνο».