Breaking News

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Σφάχτηκε σαν τραγί μια κοπελίτσα, ντροπή τους» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε η κυρία Κούλα Αρμουτίδου, η οποία μίλησε στην  εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων. Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη είπε, μεταξύ άλλων, συγκινώντας το πάνελ της εκπομπής:

«Δυστυχώς, με την περίπτωση της Κυριακής ξαναθυμήθηκα την περίπτωση του δικού μου παιδιού... Με λυπεί και με θυμώνει ότι αυτό το βίαιο γεγονός συνέβη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ένας ποινικός αστυνομικός, που έχει καταδικαστεί, να φυλάει σε αστυνομικό τμήμα; Ποιος να φυλάει; Αυτός που ήταν μέσα σε ιστορία με πλαστά διαβατήρια; Τι σαθρό σύστημα είναι αυτό; Τι νόμοι είναι αυτοί; Να σφάζεται σαν τραγί μία κοπελίτσα μπροστά σε αστυνομικό τμήμα; Ντροπή τους!

Δε θέλω να ακούω τη λέξη "καρατομήθηκαν"... Τι είναι αυτά; Νόμοι είναι αυτοί; Γι' αυτό συμβαίνουν και θα συμβαίνουν όλα αυτά. Το 28χρονο κoριτσάκι πήγε γιατί κινδύνευε, πήγε να καταγγείλει. Κι αυτές οι αστυνομικίνες έπρεπε να το αγκαλιάσουν, να το κρατούσαν εκεί. Περιπολικό δεν είχαν; Αν ήταν πολιτικοί, δέκα περιπολικά θα είχαν στείλει! Δεν ντρεπόμαστε; Αν αυτό συνέβαινε στη δική τους κόρη, τι θα έκαναν;...


Δεν είναι κράτος αυτό. Δεν έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη στην Αστυνομία. Δε θέλω να είμαι ισοπεδωτική, γιατί έχω απόστρατο αδελφό, αλλά δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Έτσι έδιωξαν και το δικό μου το παιδί, ο αξιωματικός της Πάτρας και ο αστυφύλακας από την Αθήνα. Τα σκουπίδια! Πήγε το παιδί μου να καταγγείλει τον βιaσμό και δεν βρήκε προστασία! Έχω πολύ μίσος μέσα μου, το έδιωξαν το παιδί από το αστυνομικό τμήμα...».