Breaking News

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ήμουν βουλιμική με άσχημες κρίσεις, οι γονείς μου το πήραν χαμπάρι μετά από πολλά χρόνια» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν καλεσμένη την Παρασκευή (12/4) η Κατερίνα Γκαγκάκη. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη για τις διατροφικές διαταραχές που πέρασε:

«Έχω αποφασίσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο ότι πλέον θα μιλάω γι' αυτό, γιατί αφορά πολύ κόσμο. Εγώ, από τα 16 μου περίπου, ήμουν βουλιμική με κρίσεις άσχημες... με εμετoύς κλπ. Οι γονείς μου πήραν πολλά χρόνια να το πάρουν χαμπάρι γιατί το έκρυβα πολύ καλά... Αυτό, με τα χρόνια, είχε καλές και κακές περιόδους. Είχε περιόδους που ήμουν μη λειτουργική για 10-15 μέρες, με πολλά άλλα ιατρικά ζητήματα που προέκυψαν.

Υπάρχουν δύσκολες περίοδοι που συμβαίνει ξανά και αποφάσισα να μιλάω γι' αυτό πια, γιατί πολύς κόσμος το αντιμετωπίζει.

Δε θεωρώ ότι λύνεται, θεωρώ ότι μετριάζεται. Υπάρχουν περίοδοι που είναι καταθλιπτικές. Τα τελευταία 2-3 χρόνια είμαι καλά. Συνήθως, όταν έχω πολλά πράγματα να κάνω και όταν θεωρώ ότι είμαι πολύ αποδοτική σε αυτά, όλα τα υπόλοιπα πάνε στο πλάι. Όταν μου τα αφαιρείς αυτά από τα πρόγραμμά μου, δεν είμαι πολύ σίγουρη πώς να διαχειριστώ τον χρόνο μου...


Εμένα με βοηθάει πάρα πολύ η δημόσια δέσμευση. Μάλιστα, υπήρξε περίοδος που επέλεξα να είμαι σε καθημερινή εκπομπή για να έχω τη δέσμευση ότι θα είμαι κάπου. Αυτό μου έκανε καλό, μου κάνει καλό να μπαίνω σε πρόγραμμα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.