Breaking News

Jennifer Lopez: Το προφίλ της πλήττεται - «Η καριέρα της έχει πάρει την κατιούσα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το ρεπορτάζ από... την άλλη άκρη του Ατλαντικού μετέφερε ο Γιώργος Σατσίδης, με αφορμή το νέο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού People, που γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε στο Happy Day για τη Jennifer Lopez:

«Η καριέρα της έχει πάρει την κατιούσα, η ταινία της στο Amazon δεν πήγε καλά. Επίσης, οι συναυλίες δεν πάνε καλά και αλλάζουν ημερομηνίες καθώς δεν έχουν πωλήσεις εισιτηρίων.

Δεν φαίνεται να έχει την υποδοχή από το κοινό, που θα περίμενε να έχει, παρότι το ειδύλλιο με τον Ben Affleck και τον γάμο τους, τον οποίο προμοτάρουν συνεχώς...


Έχει προσλάβει κάποιον να "βομβαρδίζει" με likes και με comments το Instagram της, που  σημαίνει ότι έχει βάλει μία εταιρία να το κάνει αυτό. Αυτό το αντιλήφθηκαν διάφοροι fans στο TikTok, γιατί πολλά σχόλια επαναλαμβάνονταν και φαίνονταν ότι ήταν από bots. Κατά λάθος επαναλάμβαναν το ίδιο σχόλιο. Αυτό βέβαια το κάνουν πολλοί σταρ σε όλο τον κόσμο... Ωστόσο δεν το περίμενε κανείς από τη Jennifer Lopez, γιατί είναι μία mega star».