Breaking News

Η Ελισάβετ Σπανού χώρισε με τον πατέρα του παιδιού που περιμένει - «Η εγκυμοσύνη συνέπεσε με τον χωρισμό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελισάβετ Σπανού ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, που θα είναι κoριτσάκι. Η όμορφη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Ι Love ΣουΚου», όπου αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον πατέρα του μωρού που περιμένει. Μεταξύ άλλων, είπε στη Μπέττυ Μαγγίρα:

«Οι πρώτοι 3 μήνες ήταν περίεργοι γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει... Γενικά δεν είχα πράγματα που κινδυνέψαμε εγώ και η μικρή. Οπότε από οργανικής άποψης, μου πήγε καλά η εγκυμοσύνη, από συναισθηματικής δεν μου πήγε καλά.

Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, ωστόσο εγώ και ο μπαμπάς του μωρού θεωρούμε ότι τα παιδιά είναι ευλογία και χαρά. Όμως η εγκυμοσύνη συνέπεσε με το ό,τι αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου να μην είμαστε μαζί, να λυθεί το πλαίσιο της σχέσης που υπήρχε. Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί.

Για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει και εργάζεται εκτός. Οπότε, όσο και να καλοδεχτήκαμε την εγκυμοσύνη, μας έφερε αντιμέτωπους με αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν, για τις οποίες δεν ήμασταν προφανώς έτοιμοι. Ευτυχώς ο ρόλος του γονέα δεν συνεπάγεται απαραίτητα και συντροφικότητα. Είμαστε οι γονείς της μικρής και πάντα θα είμαστε...


Όταν έμεινα έγκυος, ήθελα απλά να είμαι συνέχεια με τον γυναικολόγο μου, γιατί είχα στο παρελθόν δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Με φόβισε το πρώτο τρίμηνο, προσευχόμουν κι έλεγα "Θεέ μου, να μην το ξαναπεράσω αυτό".

Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό... Η οικογένειά μου είναι θετική, γιατί βλέπει το θαύμα. Κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι. Οι γονείς μου δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά, αλλά αυτό εμένα με επιβάρυνε».