Breaking News

Η εξομολόγηση της Ν. Μεντή και το σχόλιο της Σ. Τσιμτσιλή - «Δε θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το μήνυμα που πέρασε» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρόσφατη συνέντευξη της Νένας Μεντή στην εκπομπή «Στούντιο 4» σχολιάστηκε στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης.

Η Νένα Μεντή εξομολογήθηκε για την κόρη της στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, που τη φιλοξένησαν χθες (2/4) στο «Στούντιο 4»:

«Της το έχω πει της κόρης μου... "Βαριόμουν μαζί σου Μαρία μου". Ήθελα να μεγαλώσει να κάνουμε παρέα, δεν μπορούσα το μωρό το μικρό. Φώναζα φίλες από τον παιδικό για να με παρηγορήσουν και να παίξουν μαζί. Δεν έκρυβα τίποτα και αυτό έχει τα καλά του. Μπορεί πολλές φορές να μην αντέχεται η τόση ευθύτητα, αλλά τελικά κάτι κερδίζεις, γιατί δεν παίζεται τίποτα από πίσω...».


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε την Τετάρτη (3/4) στον τηλεοπτικό αέρα του Happy Day: «Μπορεί, εν τη ρύμη του λόγου κι επειδή νιώθεις άνετα, να πεις πράγματα. Μπορεί να τα λες και με λίγο χιούμορ και αφέλεια, αλλά μετά όταν το ακούς, λες "πω πω, πως το είπα αυτό, ακούστηκε λίγο λάθος". Θέλω να πιστεύω ότι η κ. Μεντή, κάνοντας την αυτοκριτική της, δε θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη ενδεχομένως με το τι μήνυμα μπορεί να πέρασε».