Breaking News

Γιώργος Λιάγκας για Δημήτρη Κόκοτα: «Στο ασθενοφόρο δεν οξυγονωνόταν για 8 λεπτά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν λίγες ημέρες, λίγο πριν βγει στη σκηνή για την πρόβα του στο J2US, ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς». 

Το Πρωινό παρουσίασε τη Δευτέρα (1/4) δηλώσεις της συζύγου του. Η Κατερίνα Κόκοτα τόνισε ότι η κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, ενώ ανέφερε ότι οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Νωρίτερα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Είναι η τέταρτη ημέρα, που ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο "Γεώργιος Γεννηματάς". Να πω ότι, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, χθες το απόγευμα έγινε μία πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Για κάποιους λόγους οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι δεν έπρεπε να ολοκληρωθεί. Σήμερα μαθαίνω ότι θα επανέλθουν κα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν...».


Και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Γιατί όταν έπαθε την ανακοπή ή τις ανακοπές - είναι λεπτομέρειες ιατρικές, δεν πρέπει να τα πούμε όλα - μέσα στο ασθενοφόρο, λένε οι άνθρωποι που τον συνόδευαν ότι δεν οξυγονωνόταν το κεφάλι του για 8 λεπτά. Όταν έχεις ανακοπή πεθαίνεις. Αυτό που θέλουν οι γιατροί να δούνε, είναι αν έχει αφήσει όλο αυτό κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος θα επανέλθει στο 100%».