Breaking News

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: «Ασημένιος» ο Στέφανος Ντούσκος (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ασημένιο μετάλλιο στο μονό σκιφ ανδρών κατέκτησε την Κυριακή (28/4) ο Στέφανος Ντούσκος, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας. Χθες, η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ Ελ βαρών.


Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το τρίτο του ασημένιο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τερματίζοντας στη 2η θέση, στο τελικό του σκιφ...


Ο Έλληνας κωπηλάτης τερμάτισε σε χρόνο 07:41.36, με το χρυσό μετάλλιο να κερδίζει ο Γερμανός Όλιβερ Ζάιντλερ με χρόνο 07:38.41...



Χθες (27/4), η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ Ελ βαρών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, έγραψαν ιστορία οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού, οι οποίες για δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - μετά το Μπλεντ το 2023 - κατάφεραν να κατακτήσουν το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ Ελ βαρών, τερματίζοντας σε 7:31.94 πίσω από το πλήρωμα της Ρουμανίας που πήρε το χρυσό σε 7:29.63 και μπροστά από το ιταλικό που πήρε το χάλκινο με 7:33.73.

Η ελληνική βάρκα, αν και ξεκίνησε από την 4η θέση, ανέβαζε σιγά σιγά το ρυθμό της κι αφού πέρασε την Ιταλία, κατάφερε να τερματίσει 2η πίσω από τη Ρουμανία που ξεκίνησε και τερμάτισε 1η.