Breaking News

«Ένας φίλος ήρθε από τα παλιά»: Παπαδάκης και Αυτιάς συναντήθηκαν τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν καλεσμένος στο «Καλημέρα Ελλάδα», στην εκπομπή που ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα.


Την Παρασκευή (12/4), ο Γιώργος Αυτιάς συνάντησε - σε κλίμα συγκίνησης - τον Γιώργο Παπαδάκη, 21 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση τηλεοπτικά.

Οι δύο δημοσιογράφοι αγκαλιάστηκαν θερμά, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αναφέρει: «Και γύρισε! Καλώς όρισες Γιώργαρε! Μετά από 21 χρόνια είμαστε μαζί. Δεν με ενδιαφέρει με ποιο κόμμα κατεβαίνεις υποψήφιος, ούτε η κομματική σου προτίμηση, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι ένας φίλος μου, που συμπορευτήκαμε τα δύσκολα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, ήταν κοντά μου και βοήθησε πολύ να καθιερωθεί η πρωινή ζώνη».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αυτιάς τόνισε: «Εσύ εμπνεύστηκες αυτή την εξέλιξη. Έχω να πω το εξής: Τον ευχαριστώ γιατί άνοιξε μια μεγάλη πόρτα και μπήκα. Μου έδωσε όλα τα εφόδια. Δεν αρκεί να έχεις διαβάσει ή να έχεις τελειώσει μια σχολή, το θέμα είναι να μπορείς να απευθύνεσαι στον κόσμο. Ο Γιώργος Παπαδάκης μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα, τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ...».


Στη συνέχεια οι δύο δημοσιογράφοι έκαναν μία μακρά αναδρομή στην κοινή τηλεοπτική παρουσία τους, ενώ ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές.