Breaking News

Ελένη Χατζίδου για Κατερίνα Καινούργιου: «Και πολύ ψύχραιμα αντέδρασε για όλο αυτό που έγινε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή Breakfast@Star σχολιάστηκε την Παρασκευή (5/4) η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την ενόχλησή της, αναφερόμενη στα στιγμιότυπα που είχαν κυκλοφορήσει και έδειχναν τη Δανάη Μπάρκα και τον πρώην σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, να ανταλλάσσουν ένα παθιασμέvo φιλί σε βραδινή τους έξοδο. 


Ελένη Χατζίδου: «Νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα για την Κατερίνα, γιατί μέσα από την εκπομπή της τοποθετείται κατά καιρούς, αλλά μας έλυσε πολλές απορίες. Ήταν εξομολογητική, τα είπε όλα στη Σταματίνα. Εμείς δεν είχαμε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, γιατί η ίδια είχε επιλέξει να μην αναφερθεί. Ωστόσο, από τη στιγμή που η Κατερίνα απάντησε, να το συζητήσουμε».

Ετεοκλής Παύλου: «Θεωρώ ότι μία ατάκα θα ανοίξει... νέες ιστορίες. Δηλαδή, η ατάκα "η μητέρα μου με μεγάλωσε έτσι" και η λέξη "αvήθικο" που ακούστηκε, είναι κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις».

Μαίρη Αργυριάδου: «Η Κατερίνα λειτουργεί με το θυμικό, δεν μπαίνει σε καλούπια και αυτό που σκέφτεται το λέει...».


Ελένη Χατζίδου: «Το ό,τι είναι κάποιος αυθόρμητος δεν δικαιολογεί αυτό που λέει. Επειδή ό,τι κάνουμε είναι απόρροια της παιδείας που έχουμε λάβει από τους γονείς μας, δεν χρειάζεται να το τονίσεις. Ακόμη κι αν δεν ξέραμε ότι η μητέρα της Δανάης είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, το ό,τι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει όλο αυτό... Η μετάφραση είναι: οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές... Πρόκειται για μια κοπέλα που πληγώθηκε πάρα πολύ, σε αυτό είμαι μαζί της. Και πολύ ψύχραιμα αντέδρασε. Ήταν πολύ ψύχραιμη, εδώ που τα λέμε, για όλο αυτό που έγινε».