Breaking News

Ελένη Μενεγάκη: «Το τι πέρασα στην Αγγλία όταν ο γιος μου ήταν 5 ετών... Δεν με άφηναν να μπω στη χώρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία δυσάρεστη εμπειρία της μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την πρόσφατη εξομολόγηση που έκανε η Ηρώ.


«Το διαβατήριο του Γιώργου χρειάστηκε να το βγάλω δεύτερη φορά, γιατί μου το απέρριψαν την πρώτη. Δεν έμαθα ποτέ τον λόγο. Απορρίφθηκε την πρώτη φορά κι έπρεπε να ξανακάνω τη διαδικασία... Μου ζητούσαν μάρτυρες - επειδή δεν ήταν παρόντες και οι δυο γονείς - για να επιβεβαιώσουν ότι είμαι εγώ η μαμά. Αντιλαμβάνομαι τις δικλείδες ασφαλείας, αλλά καμιά φορά είναι και ο τρόπος».

Την Πέμπτη (11/4), η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στην εκπομπή της ένα περιστατικό, το οποίο της συνέβη στο αεροδρόμιο στην Αγγλία, όπου είχε πάει με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο.

«Αντιμετώπισα το ίδιο, πηγαίνοντας σε ξένη χώρα, όταν ο γιος μου ήταν πέντε ετών. Μιλάω για την Αγγλία, είχα πάει για δουλειά και πήρα το παιδί μαζί μου. Το τι πέρασα που δεν είχα μαζί μου χαρτί, που να λέει ότι αυτό το παιδί είναι δικό μου... γιατί εγώ Μεναγάκη, αυτός Λάτσιος. Επειδή περνούσαν από το σημείο Έλληνες, έλεγα "Βρε τι έπαθα! Ρωτήστε όποιον περνάει!". Ευτυχώς ασχολήθηκε η διαφημιστική που με συνόδευε και λύθηκε το θέμα. Δεν με άφηναν να μπω στη χώρα», είπε η παρουσιάστρια...


Να σημειωθεί ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκτήσει τρία παιδιά (Άγγελος - Ιωάννης, Λάουρα και Βαλέρια) με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2001 και πήρε διαζύγιο το 2010. Το 2015, η γοητευτική παρουσιάστρια παντρεύτηκε με τον Μάκη Παντζόπουλο, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρίνα (29 Μαρτίου 2015).