Breaking News

Πέθανε στα 57 του ο DJ Mister Cee (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο Αμερικανός DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός Mister Cee, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Calvin LeBrun.

Σύμφωνα με το Deadline, η θλιβερή είδηση γνωστοποιήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό HΟT 97 (WQHT) της Νέας Υόρκης, χωρίς να γίνει αναφορά στην αιτία του θανάτου του.

«Ως οικογένεια στο HΟT 97 και στο WBLS (σ.σ. επίσης ραδιοφωνικός σταθμός), είμαστε βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο του αγαπημένου μας Mister Cee. Δεν ήταν απλώς DJ. Ήταν ένας πυλώνας των σταθμών μας, φέρνοντας χαρά σε αμέτρητους ακροατές με τα θρυλικά του "Throwback at Noon" και "Friday Night Live"», αναφέρεται στην ανακοίνωση...


Ο Mister Cee ήταν, επίσης, γνωστός ως «The Finisher», ενώ του αποδίδεται η ανακάλυψη του The Notorious B.I.G., θρύλου της hip-hop μουσικής. Ο DJ συμμετείχε στην εκτελεστική παραγωγή του ντεμπούτου άλμπουμ του καλλιτέχνη, «Ready to Die» (1994).

Γεννημένος στο Μπρούκλιν, στις 17 Αυγούστου 1966, ο Mister Cee ήταν γνωστός και για τη δουλειά του ως DJ για τον Big Daddy Kane. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο ντεμπούτο άλμπουμ του, «Long Live the Kane» (1988), όπου ακούγεται στο τραγούδι «Mister Cee’s Master Plan».

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 άρχισε να γίνεται γνωστός και ως ραδιοφωνικός DJ, παρουσιάζοντας τη μουσική ανερχόμενων καλλιτεχνών. Οι ραδιοφωνικές εκπομπές του «Throwback at Noon» και «Friday Night Live» μεταδίδονταν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Νέας Υόρκης, HΟT 97 και WBLS...


Ο ράπερ 50 Cent και ο Big Daddy Kane τον αποχαιρέτησαν μέσα από αναρτήσεις τους στα social media.

«R.I.P. στον θρύλο MR. Ο Θεός να τον έχει καλά. Σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του στέλνω τα συλλυπητήριά μου», έγραψε ο 50 Cent, ενώ ο Big Daddy Kane δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, σημειώνοντας: «Δεν υπάρχουν λόγια».