Breaking News

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», μετά από ανακοπή και έμφραγμα που υπέστη. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν, που εξέδωσε το νοσοκομείο νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (9/4), αναφέρει: «Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση».


Νωρίτερα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη είχε δηλώσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή:

«Δεν μπορούμε να τα πούμε όλα για κάθε ασθενή, γιατί είναι προσωπικά δεδομένα. Αυτή τη στιγμή γίνεται απεικονιστικός έλεγχος, εργαστηριακός έλεγχος, Η ιατρική ομάδα θα αποφασίσει σιγά σιγά για τις επόμενες κινήσεις.

Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης. Προς το παρόν, δε θα γίνει αυτές τις ημέρες και τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ιατρική ομάδα, που τον παρακολουθεί, την επόμενη κίνηση.

Υπάρχει ένα όριο σχετικά με τη διάρκεια της διασωλήνωσης. Όταν φτάσουμε στο όριο ή ξεπεραστεί, υπάρχει το επόμενο στάδιο. Υπάρχουν πρωτόκολλα γι' αυτά τα περιστατικά, για το πώς πρέπει να προχωρήσει η ιατρική ομάδα. Η διάρκεια της διασωλήνωσης είναι μέχρι 12 - 14 μέρες, ωστόσο κάποιοι ασθενείς έχουν φτάσει και τις 17 μέρες. Εξαρτάται από την κάθε περίπτωση...


Να ευχηθούμε όλοι να πάνε καλά τα  πράγματα και να επιστρέψει ο Δημήτρης στο σπίτι του και στην οικογένειά του».