Breaking News

Δικηγόρος Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έχει ξεκινήσει η πραγματογνωμοσύνη και η δικογραφία για το τροχαίο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος... Η προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα ξεκίνησε, όπως και η πραγματογνωμοσύνη.

Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, ο Παναγιώτης Μπαλακτάρης, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

«Η Τροχαία της Νέας Ιωνίας, όπως όφειλε, διόρισε πραγματογνώμονα, ο οποίος, αφού ελέγξει όλα τα περιστατικά και τις συνθήκες, θα γνωμοδοτήσει για το τι ακριβώς συνέβη και πώς συνέβη. Αυτό έχει γίνει σε συνδυασμό με έναν ικανότατο αξιωματικό της Τροχαίας, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση αυτή και διενεργεί την προανάκριση και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα στα οποία θα καταλήξουμε θα είναι αξιόπιστα.

Από τη μεριά μας κι εμείς θέλουμε να συνδράμουμε και τις ενέργειες της Τροχαίας και του κ. πραγματογνώμονα, έχοντας διορίσει τεχνικό σύμβουλο. Δεν έχουμε κληθεί να καταθέσουμε στο στάδιο της προανάκρισης. Όταν γίνει αυτό, θα ενημερωθείτε. Ο Γιάννης προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, του έχει στοιχίσει. Θα το καταφέρει με τη βοήθεια και τη στήριξη της οικογένειάς του. Όταν νιώσει έτοιμος, θα συνεχίσει τη δουλειά...».


Επίσης, μίλησε και ο πατέρας του 19χρόνου, που έχασε τη ζωή του. «Θα κινηθούμε νομικά. Θέλουμε να πληρώσει όποιος ευθύνεται για τον θάνατο του γιου μας. Είμαστε όλοι χάλια, έχει αλλάξει η ζωή μας. Δε νομίζω ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι πιο πολύ στεναχωρημένος από μένα...», είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Alpha.