Breaking News

«Ο Brad Pitt προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή του εν μέσω της συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης με την Angelina Jolie» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εν μέσω της συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης του Brad Pitt με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie και των νέων ισχυρισμών της για κακοποίηση στο παρελθόν, μια πηγή είπε στο People ότι ο ηθοποιός έχει επικεντρωθεί στο να προχωρήσει τη ζωή του με τη δουλειά του και τη σύντροφό του Ines de Ramon.

«Το μακροχρόνιο δράμα με την Angelina συνήθιζε να τον επηρεάζει, ειδικά το θέμα επιμέλειας των παιδιών και οι ισχυρισμοί της για κατάχρηση», είπε η πηγή στο People για τον Brad Pitt, ο οποίος έχει έξι παιδιά με την Angelina Jolie...


«Ήταν πολύ αγχωτικό γι' αυτόν να πρέπει να αμύνεται ξανά και ξανά. Αλλά επειδή τα πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν, προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του», πρόσθεσε η πηγή.

Οι δυο ηθοποιοί βρίσκονται σε συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη, αυτή τη φορά για την ιδιοκτησία του γαλλικού οινοποιείου τους Château Miraval.

Ο Brad Pitt επικεντρώνεται στην επερχόμενη ταινία του που έχει σχέση με τη Formula 1, η οποία βρίσκεται στη μέση των γυρισμάτων. 

Η πηγή τόνισε χαρακτηριστικά: «Eπιτέλους νιώθει ξανά ευτυχισμένος, έχοντας την Ines de Ramon στο πλευρό του. Αν και ήταν πάντα περιτριγυρισμένος από έμπιστους φίλους,  ένιωθε πολύ μόνος. Το να μοιράζεται τη ζωή του με την Ines τον κάνει πολύ χαρούμενο τώρα. Η Ines είναι υπέροχη. Δεν έρχεται με αποσκευές και μπορεί απλώς να τον στηρίξει...».


Σύμφωνα με το People, στο πλαίσιο της νέας κατάθεσης, οι δικηγόροι της Jolie ισχυρίστηκαν, μεταξύ άλλων: «Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Jolie από τον Pitt ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που στράφηκε στη σωματική κακοποίηση στα παιδιά. Η Jolie τότε τον άφησε αμέσως».

Να σημειωθεί ότι το FBI είχε ερευνήσει το περιστατικό και ο Pitt δεν κατηγορήθηκε ποτέ. Ένας εκπρόσωπος του Pitt αρνήθηκε να σχολιάσει, ωστόσο ένας φίλος του έκανε λόγο για παραπλανητικές και ανακριβείς πληροφορίες.

Ines de Ramon 

Η Ines de Ramon είναι η πρώην σύζυγος του Αμερικανού ηθοποιού και πρώην μοντέλου, Paul Wesley. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε ουσιαστικά τον Νοέμβριο του 2022, όταν η Ines de Ramon καταγράφηκε να έρχεται κοντά με τον Brad Pitt σε μια συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες.

Η 34χρονη, που είναι από το Νιου Τζέρσεϊ, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013 με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της στο LinkedIn, από το 2020 είναι επικεφαλής στον τομέα του χονδρικού εμπορίου στην Anita Ko Jewelry, η οποία έχει διάσημους πελάτες, όπως η Kourtney Kardashian και η Hailey Bieber.