Breaking News

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η ασθένεια ήταν πιο εφιαλτική από τον ίδιο τον θάνατο, πενθείς πριν φύγει από τη ζωή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» φιλοξενήθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία έχει αποκτήσει δύο γιους με τον Φάνη Μουρατίδη. Η γοητευτική ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Περνάω καλά, αλλά λίγο κουραστικά,. Ξεκινήσαμε στη Θεσσαλονίκη παραστάσεις (σ.σ. "Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου"). Θεσσαλονίκη έχω παίξει μόνο σε ανοιχτό θέατρο, είναι η πρώτη φορά που παίζω σε κλειστό. Πέρα από την κούραση είναι ωραία, περνάμε καλά. Θα μείνουμε μέχρι την Κυριακή των Βαΐων.

Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία. Είμαι 49 στα 50. Ο λόγος που τη λέω την ηλικία μου είναι γιατί πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόνια που ζούμε. Άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία. Και οι ρυτίδες είναι ωραίες και τα μαλλιά τα άσπρα είναι ωραία. Μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, από εκεί και πέρα δεν πολύ-τρελαίνομαι για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Έχω δει αποτελέσματα σε άλλους ανθρώπους που με τρομάζουν. Προτιμώ να μεγαλώνω όσο γίνεται πιο φυσικά, κάνοντας κάποια πράγματα για να βοηθήσω τον εαυτό μου.

Κάνω ψυχοθεραπεία και τη θεωρώ απαραίτητη στη ζωή ενός ανθρώπου. Θεωρώ ότι θα πρέπει να επιβάλλεται σε όλους μας κατά κάποιον τρόπο...


Τα παιδιά μου έχουν κανονική εφηβεία, προσπαθώ να μπω στη θέση τους. Υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι κι εγώ έκανα τα ίδια πράγματα όταν ήμουν μικρή, αλλά όταν είσαι μαμά είναι διαφορετικό.

Με τον σύζυγό μου θέλαμε στο παρελθόν να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, με την υιοθεσία ενός παιδιού. Δεν το κάναμε λόγω των συνθηκών, κάπως δυσκόλεψε το πράγμα πρακτικά, δεν είχαμε προχωρήσει πολύ... Τώρα δεν έχω αντοχές για κάτι τέτοιο, μεγάλωσα.

Νιώθω ότι μέσα μου κουβαλώ τη μητέρα μου. "Έφυγε" νέα, ήταν 66 ετών. Τα παιδιά μου δεν τη θυμούνται πολύ καλά, γιατί ήταν μικρά και αυτό με στενοχωρεί. Είναι σκληρό να χάνεις τη μητέρα σου, ωστόσο η ασθένεια ήταν πιο εφιαλτική από τον ίδιο τον θάνατο. Η πορεία μέσα στην ασθένεια ήταν πιο δύσκολη, γιατί συνειδητοποιείς ότι ο άνθρωπος "φεύγει"... Πενθείς πριν "φύγει".

Θα επιστρέψω στην τηλεόραση, απλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Του χρόνου θα κάνω κάτι, θα είμαι σε κάποια σειρά».