Breaking News

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μετά από ένα τόσο σοκαριστικό περιστατικό όλα είναι καινούργια, βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όταν υπέστη έμφραγμα την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης (20/3). Ο γνωστός ηθοποιός - που επέστρεψε στο σπίτι του, 
όπου αναρρώνει - είπε τηλεφωνικά την Παρασκευή (29/3) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»:

«Χαίρομαι τόσο πολύ που μιλάμε, που γύρισα και είμαστε σε κουβέντα... Δέχτηκα πραγματικά ένα μεγάλο κύμα αγάπης και στήριξης, που ήταν σχεδόν ιαματικό. Σας ευχαριστώ πολύ. Τα κινητά μου έχουν γεμίσει από μηνύματα και δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα, δεν μιλάω ακόμα στο τηλέφωνο. Είμαι σε περίοδο ανάρρωσης, σε μια μικρή "καραντίνα", καθώς δεν πρέπει να κουράζομαι πολύ.

Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία τώρα να στείλω όλη μου την αγάπη στους ανθρώπους που νοιάζονται για μένα, να τους πω ότι είμαι καλά και ότι τα δύσκολα πέρασαν μάλλον. Σε όλη αυτή την περιπέτεια είχα έναν άγγελο μαζί μου, είχα τον Ταξιάρχη μαζί μου...

Μετά από ένα τόσο σοκαριστικό περιστατικό όλα είναι καινούργια… Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια. Έχεις ένα πλάνο καινούργιο, μια νέα ματιά για τα πράγματα.

Υπήρχαν κάποια δείγματα, στα οποία δεν έδωσα τόσο μεγάλη σημασία όσο θα έπρεπε. Υπήρχε και μια κληρονομικότητα... Τέλος καλό όλα καλά. Σημασία έχει ότι λειτούργησαν τα πράγματα πολύ γρήγορα στην περίπτωσή μου... Δεν καθυστερήσαμε και αυτό ήταν πολύ βασικό για την εξέλιξη της υπόθεσης. 

Ήταν ένας πόνος πολύ δυνατός κι ένα σφίξιμο στο στήθος σαν χταπόδι. Καταλάβαινες ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν ήμουν μόνος μου, ίσως το άφηνα να δω αν θα περάσει... Αν είχαμε καθυστερήσει πέντε λεπτά, τα πράγματα θα είχαν διαφορετική εξέλιξη...


Ήταν ένα πολύ οξύ περιστατικό, τον επόμενο μήνα θα πρέπει να είμαι σε μια συντηρητική καραντίνα. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και από τον επόμενο μήνα και μετά θα μπορέσουμε σιγά σιγά να πάρουμε τα πάνω μας. Η επιστροφή στο θέατρο θα γίνει ενδεχομένως με την καλοκαιρινή περιοδεία... Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα βρούμε και πάλι τον δρόμο μας. Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν ο άγγελος μου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν ψύχραιμη. Πιο πολύ ψύχραιμος ήμουν εγώ και η φίλη μας, η Ελένη».