Breaking News

Χάρης Χριστόπουλος: «Η Αννίτα ζηλεύει - Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είναι για τις σeξουαλικές μου προτιμήσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την οικογένειά του και τα επαγγελματικά του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος.

Στα τέλη Μαρτίου του 2023, ο Χάρης Χριστόπουλος και η make up artist Ανίτα Μπραντ καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, που είναι ξανά αγοράκι. Το ζευγάρι έχει κι έναν γιο, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020.

Ο  γνωστός φωτογράφος είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη: «Αυτή την περίοδο σπρώχνω καρότσια, ταΐζω, ετοιμάζω κρέμες και πηγαίνω στον παιδικό σταθμό... επάγγελμα πατήρ. Η βασική μου εργασία είναι αυτή που έχω με τη γυναίκα μου, το Anita Brand. Κατά 99% δεν είναι εύκολο να δουλεύει κάποιος μαζί με τον σύντροφό του. Εγώ με την Ανίτα "σκοτωνόμαστε" 57 φορές την ημέρα και 3 το βράδυ».

O Χάρης Χριστόπουλος πρόσθεσε με χιούμορ: «Η Ανίτα ζηλεύει, όπως όλες οι γυναίκες. Προχθές είχα πάει σε ένα περίπτερο και μου είπε "Την ξέρεις αυτή την περιπτερού; Σου έδωσε την τσίχλα λίγο διαφορετικά...". Όπως κατάλαβες, "κομμένο" το περίπτερο!»...


Στη συνέχεια είπε για τις επαγγελματικές συνεργασίες του στον χώρο της μόδας: «Μερικά πρόσωπα δεν είναι καλά στη συνεργασία. Δύσκολοι, ανασφάλειες... τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα. Εγώ έκανα τη δουλειά μου, αλλά όταν μου είπαν να συνεργαστούμε δεύτερη φορά, τους είπα "είμαι απασχολημένος, έχω κλείσει μέχρι το 2028"... Έχω δει κι έχω ζήσει τα πάντα... Τη δεκαετία του '90, δουλεύαμε στο εξωτερικό με όλα τα διάσημα μοντέλα. Από τη Ναόμι Κάμπελ θυμάμαι ότι αργούσε δύο με τρεις ώρες, δηλαδή συμπεριφερόταν πραγματικά ως σταρ».

Στο τέλος, ο Χάρης Χριστόπουλος σημείωσε: «Τα μεγαλύτερα ψέματα που έχουν γραφτεί για μένα είναι οι σeξουαλικές μου προτιμήσεις, η ηλικία μου και ότι η γυναίκα μου με παντρεύτηκε μόνο για τα λεφτά μου».