Breaking News

Σ. Γαρδέλης: «Φέρθηκα αδέξια, έχασα την ψυχραιμία μου - Δεν πρέπει να αντιδράμε με βία, είμαι αδικαιολόγητος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σταμάτης Γαρδέλης πέρασε από επιτροπή για να σώσει το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως δασική έκταση. Μάλιστα, η συγκεκριμένη υπόθεση του είχε προκαλέσει προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

«Πέρασα από μία ευγενική επιτροπή, όπως και την προηγούμενη φορά.... Την προηγούμενη φορά φέρθηκα αδέξια, έχασα την ψυχραιμία μου... Δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να μας σκεπάζουν παρορμητικά και να αντιδράμε με βία, είμαι αδικαιολόγητος. Ελπίζω η υπόθεση να εξελιχθεί καλά. Τα επιχειρήματα της επιτροπής ήταν άψογα, ωστόσο δεν τα κατάλαβα, ειδικά τα ενδοϋπηρεσιακά που λένε μεταξύ τους.

Χρειάστηκε να νοσηλευτώ, όχι επειδή έχασα τη δύναμή μου, αλλά επειδή τη βρήκα και ζήτησα βοήθεια για κάτι που με ξεπερνούσε. Όλο αυτό το διάστημα, υπήρξαν άνθρωποι που παρουσιάστηκαν δίπλα μου ως φίλοι, αλλά δεν ήταν, το εκμεταλλεύτηκαν. Οι πραγματικοί φίλοι μου δεν "φώναξαν". Την πραγματική φιλία δεν τη "φωνάζεις", όπως και την πραγματική φιλανθρωπία δεν την επιδεικνύεις. Η οικογένειά μου είναι πάντα δίπλα μου...


Με τον Όμηρο Ευστρατιάδη έχουμε διαβάσει διάφορα σενάρια, αλλά δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Η συνεργασία μας προχωράει χαλαρά. Το τηλέφωνο τις πιο πολλές φορές χτυπάει από δημοσιογράφους για συνεντεύξεις, παρά για δουλειά. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στην τηλεόραση».