Breaking News

Μυστήριο με το «θαμμένο» εκκλησάκι σε βίλα της Μυκόνου - Διαψεύδεται η είδηση περί Άραβα ιδιοκτήτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή T-live σχολιάστηκε την Τετάρτη (27/3) η είδηση για το εκκλησάκι που θάφτηκε κάτω από χώματα, σε οικόπεδο βίλας της Μυκόνου.

Νωρίτερα η εκπομπή «Super Κατερίνα» γνωστοποίησε ότι θάφτηκε κάτω από χώματα το εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο οικόπεδο της βίλας του νέου ιδιοκτήτη, στην οποία παραθέριζε για χρόνια ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, ο οποίος δεν έχει σχέση με το περιστατικό.


Πρόκειται για το εκκλησάκι Κωνσταντίνου και Ελένης, τα Θυρανοίξια είχαν γίνει το 2015. Φήμες ήθελαν να έχει αγοράσει τη βίλα ένας Άραβας και πως θέλησε να «εξαφανίσει» την εκκλησία για θρησκευτικούς λόγους, ωστόσο η είδηση διαψεύδεται.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-live, ο Αντώνης Ρέμος είχε αγοράσει την πολυτελή βίλα το 2010. Σε ανάρτησή του πέρυσι το καλοκαίρι, ο τραγουδιστής απαθανάτισε τη θέα από τη βίλα. Μάλιστα διακρινόταν και το εκκλησάκι. Επίσης, το περασμένο καλοκαίρι η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ πόζαρε μπροστά από το επίμαχο εκκλησάκι. Δημοσιεύματα ανέφεραν τότε ότι η βίλα πουλήθηκε, με τον νέο ιδιοκτήτη να είναι αραβικής καταγωγής, γεγονός όμως που διαψεύδεται. 

Ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης αποκάλυψε: «Χθες, αργά το βράδυ, μου τηλεφώνησε ο σύζυγος της γυναίκας, αραβικής καταγωγής, η οποία φέρεται να αγόρασε το ακίνητο. Μου είπε ότι τελικά δεν προχώρησε στην αγορά και μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν καμία σχέση με το "μπάζωμα" στο εκκλησάκι. Επίσης, τόνισε ότι δεν γνωρίζουν ποιοι το έκαναν».