Breaking News

Μίλτος Τεντόγλου: «Αυτό το μετάλλιο είναι... σάπιο, δεν το αφιερώνω πουθενά» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επέστρεψαν στην Ελλάδα ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής, οι οποίοι πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης. Τους αθλητές υποδέχθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, που είναι το δέκατο μετάλλιο της καριέρας του. Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε στο επί κοντώ, στον σημαντικότερο αγώνα του στη σεζόν, να κάνει την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και αναμφίβολα μία από τις καλύτερες της καριέρας του κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Παρά το περασμένο της ώρας (αργά το βράδυ της Δευτέρας, 4/3), οι αθλητές είχαν την υπομονή και τη διάθεση να μιλήσουν στους δημοσιογράφους και να χαιρετίσουν όσους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο...


Ο Μίλτος Τεντόγλου είπε, μεταξύ άλλων: «Δεν το αφιερώνω κάπου. Αυτό το μετάλλιο είναι "σάπιο" μετάλλιο. Με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά. Δεν κρατάω κάτι, κρατάω απλά ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Και ο Μανόλο (Εμμανουήλ Καραλής), συγχαρητήρια. Να πω κιόλας ότι ο Μανόλο, πρέπει να το πω αυτό, με κέρδισε, ήταν καλύτερος από μένα σ' αυτόν τον αγώνα, αλλά θα πάρω εκδίκηση στο ανοιχτό το καλοκαίρι».

Από την πλευρά του, ο Εμμανουήλ Καραλής ανέφερε: «Σίγουρα αυτό μου βάζει μια παρακαταθήκη για να καταφέρω να πηδήξω ακόμα πιο ψηλά. Θέλω να είμαι αθλητής μεγάλων αγώνων. Ο Μανόλο, όπως είπα, όταν είναι χαρούμενος μπορεί να πηδήξει ψηλά. Οπότε όταν με βλέπετε να χαμογελάω να ξέρετε ότι θα βλέπετε υψηλά άλματα».