Breaking News

Μ. Πανταζής: «Σκοτεινή πλευρά δεν υπάρχει, αν δεν θέλεις εσύ - - Φίλοι μου έκαναν κακές επιλογές και είχαν ψυχολογικά θέματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Μάνος Πανταζής, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο κορούλες. Το πρώην super model είπε στη Χριστιάνα Κοχλατζή:

«Κάνω προπόνηση στο Άλσος Συγγρού τα τελευταία πέντε χρόνια. Τρέχω περίπου 10 χιλιόμετρα καθημερινά, προσέχω τη διατροφή μου και γυμνάζομαι. Βοηθάει και το DNA λίγο. Είμαι 51 ετών.

Δουλέψαμε πάρα πολύ στο μόντελινγκ, ήταν το βασικό μας επάγγελμα. Θα μπορούσα  ίσως να ασχοληθώ περαιτέρω με αυτό, αλλά θα έπρεπε να ζω στο εξωτερικό και να ταξιδεύω πολύ. Ωστόσο αποφάσισα ότι η οικογένεια μου είναι ο πρωταρχικός μου σκοπός.

Έχω ανεξίτηλες εμπειρίες από τις συνεργασίες μου με σχεδιαστές όπως Αρμάνι, Βερσάτσε, Φερέ, Γκοτιέ κ.α. Την πρώτη φορά που γνώρισα τον Τζόρτζιο Αρμάνι, είχα ξεχάσει το book μου, οπότε δεν είχα κάτι να του δείξω. Του είπα "Αυτός είμαι, η απόφαση δική σας". Ευτυχώς με επέλεξε για το σόου του. Το ίδιο βράδυ μας πήρε με τη λιμουζίνα του για να παρακολουθήσουμε τη συναυλία των U2 στο Olimpico της Ρώμης. Είχα την τύχη να δω από κοντά τη Μαντόνα. Όλα αυτά ήταν μαγικά σενάρια...

Σκοτεινή πλευρά δεν υπήρξε, αν δεν ήθελες εσύ ο ίδιος να υπάρξει. Ο κάθε άνθρωπος έχει φραγμούς, όρια, αρχές και αξίες και είναι πάρα πολύ εύκολο να τα απορρίψεις, χωρίς να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Κάποιοι φίλοι μου, που έκαναν κακές επιλογές, είχαν μετά σοβαρά ψυχολογικά θέματα, γιατί έκαναν πράγματα που δεν ήθελαν και τα μετάνιωσαν...


Οι κόρες μου δεν μου κάνουν ερωτήσεις για το παρελθόν, δεν έχουν δει τίποτα ακόμα από μένα. Κάποια στιγμή είχα πάρει τη μεγάλη μου κόρη σε μία καμπάνια και είδα την έκπληξη στο πρόσωπό της. Με ρωτούσε γιατί με φωτογραφίζουν συνέχεια και δεν είχα τι να της πω... Παντρεύτηκα στο κατάλληλο timing, θα ήθελα όμως να είχα κάνει νεότερος τα παιδιά μου. Είμαι ένας full time μπαμπάς και χαίρομαι να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν».