Breaking News

Κούγιας: «Το πρόβλημα υγείας μου είναι γνωστό - Θα κάνω μήνυση στον δικηγόρο που είπε ότι δήθεν εγώ χθες δεν είχα εξετάσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο γνωστός ποινικολόγος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο διακόπηκε χθες (4/3) η δίκη. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Μου μετέφεραν πελάτες του γραφείου μου, που παρακολουθούν την εκπομπή, ότι εμφανίστηκε μία συνάδελφός σας, η οποία είπε ότι επικοινώνησε με τους δικηγόρους του Λαζόπουλου, που της είπαν ότι δεν υπήρχε πραγματικό κόλλημα λόγω της υγείας μου, αλλά ότι αυτό ήταν πρόσχημα για να αναβληθεί η υπόθεση...

Το πρόβλημα της υγείας μου είναι γνωστό και δεν το έχω αποκρύψει. Κάθε έξι μήνες πρέπει να γίνεται ενδελεχέστατος έλεγχος των καρκινικών κυττάρων, μετά την επέμβαση που έκανα. Αυτές οι εξετάσεις κρατούν δύο μέρες. Χθες, λοιπόν, είχα αιματολογικές εξετάσεις πολύ σοβαρές και ακολούθησαν αξονικές και μαγνητικές, οι οποίες τελείωσαν στις 3 το μεσημέρι... Σήμερα έχω να κάνω τη σοβαρότερη εξέταση που υπάρχει, το PET/CT, η οποία είναι τετράωρης διάρκειας...


Ο δικηγόρος που τόλμησε να πει ότι δήθεν εγώ χθες δεν είχα εξετάσεις, θα τιμωρηθεί από μένα παραδειγματικά. Και μήνυση θα του κάνω και αγωγή θα του κάνω και αναφορά στον σύλλογο θα του κάνω. Είναι ντροπή... Εγώ δεν ζήτησα αναβολή της υπόθεσης. Ζήτησα διακοπή και η δίκη θα γίνει σε λίγες μέρες».