Breaking News

Κούγιας για ομοφοβική επίθεση: «Αν δεν ήταν προσχεδιασμένη, θα πρέπει να ανησυχήσει τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ώστε να μην προκαλεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ρωτήθηκε για την πρόσφατη επίθεση σε δύο μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1: «Αν ήταν οργανωμένο, είναι άνευ σημασίας. Δυστυχώς, θα το τονίσω, όταν είναι η αντίδραση πηγαία και δεν είναι προσχεδιασμένη, αυτό δείχνει και την άποψη του λαού πια. Αυτή η αντίδραση θα πρέπει να ανησυχήσει πολύ τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ώστε να μην προκαλεί».

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και στον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Επίσης, μίλησε και για τη δικαστική διαμάχη του με τον Λάκη Λαζόπουλο. Η υπόθεση αφορά την καταγγελία περί ξυλοδαρμού που είχε κάνει ο Λαζόπουλος, όταν οι δυο τους είχαν συναντηθεί το 2019 στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος. 

«Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια δημοσιογράφων να επανέλθει ο Λάκης Λαζόπουλος στο τηλεοπτικό προσκήνιο. Χρησιμοποιεί κάθε μέσο. Αναφέρει το όνομά μου για να αντιδράσω και να διαιωνίζεται μια συζήτηση. Αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος σε εμένα και τα παιδιά μου ήταν πολύ άσχημο, δε θα το ξεχάσω ποτέ. Θα έπρεπε ο ίδιος να το διορθώσει με μια συγγνώμη... Ούτε τον χτύπησα, ούτε έκανα κάτι άλλο από αυτά που ο ίδιος υποστήριξε...», ανέφερε, μεταξύ άλλων.