Breaking News

Καλομοίρα: «Τώρα δεν με πειράζουν αυτά τα σχόλια, αλλά αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτονήσει, αυτό είναι το bullying» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Καλομοίρα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Eurovision, όπως και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»:

«Πάντα ένιωθα ότι θα πάω ξανά στη Eurovision, όπως ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου. Έχω στο συρτάρι μου έτοιμο τραγούδι για τη Eurovision, αλλά θα το βγάλω το επόμενο χρονικό διάστημα γιατί δε θέλω να περιμένω άλλο. Τώρα δεν ξέρω αν θα αποδεχόμουν πρόταση της ΕΡΤ για τη Εurovision, θα το συζητούσα με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μας.

Ηρεμήστε, δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Η συζήτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις δεν με πειράζει, αλλά αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτovήσει. Eίναι πολύ χοντρό αυτό που λέω, αλλά αυτό είναι το bullying. Τώρα είμαι 39 και δεν με πειράζουν αυτά. Σκεφτόμουν πως όταν πάει η κόρη μου στο σχολείο και θα έχει social media, αν κάποιος της γράψει τέτοια σχόλια θα τρελαθώ. Έκατσα με τα παιδιά μου και τους έδειξα όλα τα μηνύματα που πήρα στα social media. Τους εξήγησα ότι η showbiz έχει δύο πρόσωπα. Αφήνω άλλον να μου πει πώς να αισθανθώ με τον εαυτό μου; Όχι...


Κάποιος σπουδαίος συνθέτης είχε δηλώσει "εντάξει δεν έχω γράψει και για την Καλομοίρα". Αυτό με πείραξε γιατί είμαι κι εγώ μουσικός και τραγουδάω σωστά. Στο video clip του "Rolling" θέλαμε να δείξουμε το 24ωρο μιας ποπ τραγουδίστριας...».