Breaking News

Η συγκίνηση του Σταύρου Μαυρίδη: «Ο Θεός έκανε θαύμα μετά το ψυχιατρείο, με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν μερικά χρόνια, ο Σταύρος Μαυρίδης είχε έρθει αντιμέτωπος με την ανεργία, που τον οδήγησε σε ψυχική κατάρρευση και κατόπιν στην ψυχιατρική κλινική. Ο γνωστός ηθοποιός - ο τηλεοπτικός «Φώτης Κουτσούμπας» της αγαπημένης σειράς «Εγκλήματα» - εξομολογήθηκε συγκινημένος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

«Έχω να βγω στην τηλεόραση περίπου 4 χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση η εισαγωγή μου στο ψυχιατρείο, η οποία κράτησε 40 ημέρες. Η πίστη μου στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου.

Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ, μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί με αγάπησε και με στήριξε. Από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι.

Μετά το ψυχιατρείο, αντί να πάω στο σπίτι μου, πήρα το καράβι και πήγα στα αδέλφια μου στη Σάμο. Με βοήθησαν και με συντήρησαν οικονομικά την περίοδο του κορονοϊού, όπως και μετά τον κορονοϊό, γιατί δεν λειτουργούσε ούτε η εστίαση στην οποία εργαζόμουν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν από τους πρώτους που ήρθαν να με δουν στην ψυχιατρική κλινική, μαζί με τον Θοδωρή Προκοπίου. Είναι αληθινός φίλος για μένα...


Τώρα μένω στη Σαλαμίνα, είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι ο τόπος που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα κι εκεί θα ήθελα να "φύγω". Είναι το νησί των ονείρων μου».