Breaking News

Ευρυδίκη για Γ. Θεοφάνους: «Ήθελε μεγάλη οικογένεια - Εγώ δεν μπορούσα να το προσφέρω, ήμουν διαφορετική» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24 την Ευρυδίκη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Θεοφάνους.

Η Ευρυδίκη ήταν παντρεμένη από το 1993 μέχρι το 2000 με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Άγγελο. Από το 2003 μέχρι το 2015 ήταν ζευγάρι με τον στιχουργό και τραγουδιστή Δημήτρη Κοργιαλά, με τον οποίο είχε σχέση δώδεκα χρόνια και ήταν παντρεμένη τα έξι. Από το 2016 είναι ζευγάρι με τον κιθαρίστα Μπομπ Κατσιώνη, με τον οποίο παντρεύτηκε στις 31 Αυγούστου του 2019.

Η Ευρυδίκη είπε για τον Γιώργο Θεοφάνους: «Είναι σημαντικό να βλέπεις κάποιες εικόνες και να χαμογελάς. Με τον Γιώργο Θεοφάνους συμβαίνει πάντα αυτό, ίσως γιατί μας δένουν τα πρώτα μας χρόνια. Είχαμε φύγει μαζί φοιτητές στην Αμερική. Τα πρώτα μας χρόνια στην Ελλάδα ήταν ένας αγώνας για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Ήταν κοινοί στόχοι στην αρχή. Όπως και ο γιος μας, είναι πολλά που μας δένουν. Αυτό που κρατάω μέσα μου είναι η εικόνα του Γιώργου ως το παιδί, ο νέος που γνώρισα, δε θα αλλάξει ποτέ».

Και συνέχισε: «Δεν είναι με όλους τους ανθρώπους το ίδιο. Τον Γιώργο τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου. έτσι τον έχω στην καρδιά μου, άρα δε θα μπορούσα να κρατήσω κάτι αρνητικό. Τα περάσαμε όλα σαν οικογένεια...».


«Με έκανε πολύ ευτυχισμένη που έκανε οικογένεια ο Γιώργος γιατί ήξερα πόσο αγάπη είχε στα παιδιά και πόσο πολύ ήθελε μία μεγάλη οικογένεια. Κάτι που εγώ δεν μπορούσα να προσφέρω γιατί ήμουν εντελώς διαφορετική. Κι αυτό που με ηρέμησε, μετά το διαζύγιο, ήταν που βρήκε τον δικό του άνθρωπο και μπόρεσε να κάνει την οικογένεια που ονειρευόταν», πρόσθεσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.