Breaking News

Eurovision - Νίκος Ζερβός για «Ζάρι»: «Ένας αχταρμάς από πολλά είδη μουσικής... ραπ, τραπ, βαλκανικό, ινδικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ποικίλες αντιδράσεις ακολούθησαν μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Ζάρι», το οποίο θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη φετινή Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Ο Νίκος Ζερβός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

«Η κοπέλα είναι ταλαντούχα, έχει ωραία φωνή και είναι όμορφη κοπέλα. Εμφανισιακά είναι μια χαρά κoρίτσι. Με αυτό το τραγούδι, όμως, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Είναι ένας αχταρμάς από πολλά είδη μουσικής... ραπ, τραπ, βαλκανικό, ινδικό! Αν η Eurovision είναι αυτό το πανηγύρι που βλέπουμε, δεν αποκλείεται και να τους αρέσει. Εγώ δεν το αποκλείω, μπορεί ξαφνικά να αρέσει αυτός ο αχταρμάς, αυτό το παράξενο πράγμα.

Αν ρωτήσετε όμως εμένα, δεν μ' αρέσει. Τη βρίσκω λίγο φτηνιάρικη την ιδέα να ανακατέψεις 100 είδη μουσικής σε ένα. Και το video clip επίσης το βρήκα... Τι να σας πω τώρα; Κοντινό πλάνο στο τζατζίκι; Δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα! Το βρήκα λίγο γελοίο δηλαδή...


Αν όμως η Ελλάδα θέλει να πλασαριστεί έτσι, ας πλασαριστεί έτσι. Δεν πιστεύω ότι θα πάει καλά, αλλά αφήνω μια μικρή επιφύλαξη, ότι επειδή στη Eurovision το κιτς περνάει, μπορεί να σκίσει ως κιτς».