Breaking News

Θλίψη για την απώλεια του Eric Carmen - «Έφυγε» ο τραγουδιστής του «All by Myself» (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο Eric Carmen, που ήταν ο frontman του συγκροτήματος Raspberries, ενώ ακολούθησε επιτυχημένη σόλο καριέρα, ερμηνεύοντας τα "All by Myself", "Never Gonna Fall in Love Again" και "Hungry Eyes".

Ο Eric Carmen άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ δεν έγινε γνωστή η τοποθεσία του θανάτου του.

Σύμφωνα με το Deadline, τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η σύζυγός του, Amy Carmen, η οποία έγραψε στον ιστότοπο του τραγουδιστή:

«Με τρομερή θλίψη, μοιραζόμαστε τη σπαρακτική είδηση για τον θάνατο του Eric Carmen. Ο γλυκός, τρυφερός και ταλαντούχος μας Eric πέθανε στον ύπνο του, το Σαββατοκύριακο. Του έφερε μεγάλη χαρά να γνωρίζει ότι, για δεκαετίες, η μουσική του άγγιξε τόσους πολλούς ανθρώπους και θα είναι η διαρκής κληρονομιά του. Σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας καθώς θρηνούμε την τεράστια απώλειά μας». 

Επίσης, ανέφερε στίχους από το τραγούδι "Love Is All That Matters" του Eric Carmen. Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Love Is All That Matters… Faithful and Forever (Η αγάπη είναι το μόνο που έχει σημασία… Πιστή και για πάντα)».


O Eric Carmen γεννήθηκε το 1949 στα προάστια του Κλίβελαντ του Οχάιο. Έγινε αρχικά γνωστός μέσα από την επιτυχία των Raspberries, "Go All the Way".
 

Το συγκρότημα διαλύθηκε και στα μέσα της δεκαετίας του 1970, ο Eric Carmen προχώρησε σε επιτυχημένη σόλο καριέρα, ερμηνεύοντας - μεταξύ άλλων - τα "All by Myself" και "Never Gonna Fall in Love Again". Η σειρά των επιτυχιών του συνεχίστηκε στη δεκαετία του '80 με το τραγούδι "Hungry Eyes".
 

Ο Eric Carmen παντρεύτηκε τρεις φορές. Ο  πρώτος γάμος του ήταν με τη Marcy Hill (31 Οκτωβρίου 1978 - 3 Αυγούστου 1979), ο δεύτερος με τη Susan Brown (22 Μαΐου 1993 - 2009), με την οποία απέκτησε δύο παιδιά και ο τρίτος με την τελευταία σύζυγό του, την πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων Amy Murphy (2016 έως τον θάνατο του τραγουδιστή).