Breaking News

Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Την προκαλώ και την παρακαλώ να πει το όνομα του κακοποιητή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις κατηγορίες της Άννας Μαρίας Βέλλη ότι κακοποιήθηκε από πρώην σύντροφό της, ο Άρης Μακρής ξεκαθάρισε πρόσφατα, μέσω Instagram, ότι δεν είναι το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται η γνωστή Youtuber. Την Τρίτη (12/3), ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Έχουμε χωρίσει εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, από τότε δεν έχουμε επικοινωνία. Όταν άρχισε να παίρνει έκταση το θέμα και επαναλήφθηκαν οι δηλώσεις της, χωρίς ποτέ να ειπωθεί το όνομα, άρχισαν να συνδυάζουν την είδηση με το όνομά μου. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της και να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη φήμη.

Δεν είχαμε χωρίσει πολύ καλά και δεν είχαμε κρατήσει επικοινωνία. Είχαμε διαπληκτισμούς και εντάσεις, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά ποτέ σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Μπήκα στη διαδικασία να πάρω θέση, γιατί όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε πολύ αφηρημένα και σιγά - σιγά, από τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις της, στοχοποιήθηκα εγώ από τον κόσμο όλο και πιο πολύ.  Κλήθηκα να πάρω θέση, ενώ δεν ήθελα καθόλου να το κάνω.

Έχει δημιουργηθεί ένα "μαύρο σύννεφο" πάνω από το κεφάλι μου, που μου έχει προκαλέσει προβλήματα στην οικογένειά μου, στη σχέση μου και στη δουλειά μου. Η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα, όπως και η οικογένειά μου που ξέρουν τι παιδί έχουν μεγαλώσει.

Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής. Επιπλέον, προκαλώ και παρακαλώ την Άννα Μαρία Βέλλη να πει το όνομα του κακοποιητή. Η κακοποίηση είναι μία σοβαρή κατάσταση, δεν μπορεί να αιωρείται.

Μου είχε πει ότι στο παρελθόν βρισκόταν σε μία κακοποιητική σχέση, αλλά δεν μου ανάφερε λεπτομέρειες... Τώρα υπάρχει μία μεθοδευμένη επανάληψη από την πλευρά της για το θέμα...


Θα μπορούσε να με έχει εξαιρέσει, αλλά δεν το έχει κάνει. Αν αναφέρεται σε μένα, θα ήθελα πάλι να το πει... Δεν έχει την ανάγκη να δικαιωθεί; Δεν το ζητάει η ψυχή της να τιμωρηθεί ο θύτης; Το γεγονός ότι δεν το λέει, με κάνει να σκέφτομαι ύποπτα.

Εάν βγει και μου ζητήσει συγγνώμη ή πει ότι δεν είμαι εγώ, θα είμαι ήσυχος και θα τελειώσει το θέμα. Εάν πει ότι είμαι εγώ, είμαι έτοιμος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου».