Breaking News

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Δέχτηκα πίεση να αποκτήσω παιδί πριν περάσω τα 40, αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η οποία αναφέρθηκε στην πίεση που δέχονται οι γυναίκες να αποκτήσουν παιδί.

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη παντρεύτηκε τον ιατρό χειρουργό Γιάννη Χαλικιά τον Φεβρουάριο του 2010 και τον Ιούνιο του 2016 γεννήθηκε ο γιος τους, Άρης.

Η γνωστή ηθοποιός είπε στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή: «Πολύς κόσμος προσπαθεί να υιοθετήσει ένα παιδί και δυσκολεύεται, γιατί οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες. Η καμπάνια, που κάναμε, αυτό προσπαθεί να κάνει, να ευαισθητοποιήσει και να ανακινήσει λίγο τα πράγματα. Το δικαίωμα στην υιοθεσία έχει να κάνει και με το δικαίωμα στο να μη θέλεις να αποκτήσεις παιδί. Δεν πρέπει να είναι κατακριτέο όταν κάποια γυναίκα δε θέλει να αποκτήσει παιδί».

Και συνέχισε: «Σαφέστατα κι εγώ δέχτηκα αυτή την πίεση του να αποκτήσω παιδί πριν περάσω τα 40 και αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά. Η μητρότητα είναι ένας κόσμος που έχει μια μαγεία. Κάνουμε πράγματα με τον Άρη και όσο μεγαλώνει, συζητάμε περισσότερο και με εκπλήσσει...».


Η Αντιγόνη Δρακουλάκη πρόσθεσε: «Έχω τελειώσει θεατρολογία και έχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική και στη δημόσια εκπαίδευση. Μέσα από την επαφή με τα παιδιά, μου γεννήθηκε η ανάγκη της μητρότητας. Πριν από αυτό, δεν το είχα στο μυαλό μου».