Breaking News

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δουλεύω και πληρώνω τα ταξίδια μου - Ετοιμάζομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό ήταν καλεσμένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Απαντώντας στα επικριτικά σχόλια, σχετικά με αναρτήσεις επωνύμων από τα ταξίδια τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε, μεταξύ άλλων:

«Δουλεύω και πληρώνω τα ταξίδια μου. Ο καθένας μπορεί να ξοδεύει τα χρήματά του όπως θέλει. Οι πηγές των εισοδημάτων μου είναι το μαγαζί με τα ρούχα, το online shop μου και κάποια διαφημιστικά που κάνω από το Instagram, όπως και κάποια τηλεοπτικά που κάνω κατά καιρούς».

Η γοητευτική influencer και επιχειρηματίας είπε για τον πρώην σύντροφό της Στάθη Σχίζα: «Ήμασταν 1,5 χρόνο μαζί, είναι ένα κεφάλαιο το οποίο έχει κλείσει. Ο καθένας έχει πλέον τη δική του πορεία...».


Προς το τέλος της συνέντευξης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του:

«Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση, κατάψυξη ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας. Οπότε ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας. Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα,  απλά είναι κάτι που σου δίνει περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια και αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου».