Breaking News

Β. Φλέσσα: «Υπάρχει το... άσφαλτος άνθρωπος, πρέπει να το πιστώσουμε αυτό στην Άντζελα Δημητρίου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βίκυ Φλέσσα παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Η γνωστή δημοσιογράφος είπε στην Τίνα Μεσσαροπούλου:

«Η εκπομπή μου "Σε προσκυνώ γλώσσα", που προβάλλεται στο κανάλι της Βουλής, είναι μοναδική εκπομπή για τη γλώσσα. Εννοώ η μοναδική στην ελληνική τηλεόραση. Κακομεταχειριζόμαστε τη γλώσσα μας, δεν βάζουμε τόνους και χρησιμοποιούμε πολλές εκφράσεις στα αγγλικά. Επίσης, χρησιμοποιούμε αγγλικούς χαρακτήρες... Φταίει και το διαδίκτυο. Ακόμη, κάνουμε πολλά λάθη στην τρίτη κλίση.

Το θέμα δεν είναι το λάθος. Δεν υπάρχει άνθρωπος αλάνθαστος, άσφαλτος, το έχουμε ξαναπεί ότι είναι σωστή η λέξη. Υπάρχει το "άσφαλτος", πρέπει να το πιστώσουμε αυτό στην Άντζελα Δημητρίου.

Ο γιος μου είναι 37 ετών. Έχω την τιμή και τη χαρά και την ευλογία να έχω έναν εγγονό 15 μηνών. Είμαι γιαγιά, γεννήθηκα στις 15 Απριλίου 1966. Παντρεύτηκα στα 18 μου και έκανα τον γιο μου όταν ήμουν 20 ετών. Ο μικρός Λεωνίδας κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα, κάθε απόγευμα είμαι  "εγγονο-υπάλληλος" πλήρους απασχόλησης. Φυσικά και θα με αποκαλεί γιαγιά. Είμαι καλή γιαγιά και καλή πεθερά. Τη λατρεύω τη νύφη μου, είναι η κόρη που δεν έχω. Μ' αγαπάει κι αυτή πάρα πολύ...


Η εκπομπή μου "Στα άκρα" είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση, ξεκίνησε το 2002. Τώρα δεν προβάλλεται η εκπομπή, έχω πέσει θύμα της αναδιοργάνωσης της ΕΡΤ. Ελπίζω να συνεχιστεί. Δεν αμείβομαι από αυτή την εκπομπή, παρέχω αμισθί τις υπηρεσίες μου στην ΕΡΤ. Μου έχουν πει ότι θα ανανεωθεί και θα συνεχίσει να προβάλλεται. Είχα προτάσεις από την ιδιωτική τηλεόραση, μου πρότειναν να παρουσιάσω ριάλιτι αλλά είπα όχι».