Breaking News

Βασιλιάς Κάρολος: H πρώτη εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο - Η συνάντησή του με τον Χάρι (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περίπου 24 ώρες μετά την ανακοίνωση ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με κάποιου είδους καρκίνο, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από την πρώτη του εμφάνιση στο πλευρό της συζύγου του, Καμίλα,

Την Τρίτη (6/2), ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα καταγράφηκαν να φεύγουν από το σπίτι τους στο Λονδίνο, το Clarence House.


Νωρίτερα είχαν συναντηθεί με τον δούκα του Σάσeξ, πρίγκιπα Χάρι. Ο μικρότερος γιος του 75χρονου μονάρχη, που έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Λονδίνο, ταξίδεψε με νυχτερινή πτήση από τις ΗΠΑ για να επισκεφτεί τον πατέρα του στην κατοικία του, στο Clarence House.

Σύμφωνα με το People, που επικαλείται την Telegraph, πατέρας και γιος «πιστεύεται ότι απόλαυσαν μια σύντομη ιδιωτική συνάντηση», στην οποία ο Χάρι ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του.


Το βασιλικό ζευγάρι αναχώρησε από το σπίτι στο Λονδίνο με κατεύθυνση τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Λίγη ώρα αργότερα, το ελικόπτερο του βασιλιά απογειώθηκε από το Παλάτι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ταξίδεψε με τη σύζυγό του στην εξοχική τους κατοικία στο Σάντρινγχαμ. Όπως φαίνεται, θα συνεχιστεί εκεί η θεραπεία του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ANT1.