Breaking News

Σ. Τσιμτσιλή για Α. Ράμμο: «Είναι πιο συνειδητοποιημένος, λόγω των εθισμών ήταν εντελώς ασυνεπής στις υποχρεώσεις του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Happy Day πρόβαλε ένα απόσπασμα από τη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «The 2Night Show» ο τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος μίλησε με ειλικρίνεια και αποδοχή για το θέμα της εξάρτησης και του εθισμού του, που τον οδήγησε στα «κόκκινα». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της:

«Είναι πολύ πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος και νομίζω ότι σε αυτό το ταξίδι κατά των εθισμών, το πρώτο βήμα είναι να παραδεχθείς αυτό που σου συμβαίνει και μετά να πεις "όχι, εγώ δεν είμαι αυτός και θα το παλέψω".

Γνωρίζω από ανθρώπους που είναι στο περιβάλλον του ότι, κάποια στιγμή, η κατάσταση είχε φτάσει σε ένα σημείο, που άνθρωποι που τον αγαπούσαν και είχαν όνειρα γι' αυτόν του είπαν "κοίτα, δεν βγαίνει, δεν πάει κάπου".

Λόγω των ουσιών και των εθισμών ήταν εντελώς ασυνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν μπορούσε να είναι σωστός, ήταν ανακόλουθος στις συμφωνίες του και σε ό,τι προσπαθούσε να ξεκινήσει, ενώ είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα.

Με τους εθισμούς, μπορεί στην αρχή να νομίζεις ότι το ελέγχεις κι επειδή το περιβάλλον σου και κάποιοι άνθρωποι που σε αγαπούν δεν το έχουν καταλάβει, να νιώθεις ότι "Eίναι ok, περνώ καλά και γεμίζω κάποια κενά. Δεν πειράζει, γιατί είμαι συνεπής στα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής μου". Όταν, όμως, αρχίζεις και το χάνεις αυτό και έχεις ένα γύρισμα κάπου και εμφανίζεσαι τρεις ώρες μετά, σε ψάχνουν στο τηλέφωνο γιατί έχεις συμφωνήσει κάτι με τη δισκογραφική εταιρία, εκεί οι άνθρωποι που σε αγαπούν και πιστεύουν σε σένα σου λένε "κοίτα, δεν πάει έτσι"...


Εγώ δεν σας έχω πει ότι πήγα σε ένα καμαρίνι και κάνω έτσι και βλέπω ένα διαβατήριο και ούτε καν είχε καταλάβει ότι το είχε χάσει. Βέβαια, αυτό μπορεί να συμβεί και σε έναν άνθρωπο που δεν προσέχει τα πράγματά του, αλλά το παιδί αυτό έχει περάσει πολύ δύσκολα».