Breaking News

Πένθος στο Buckingham: Πέθανε στα 45 του ο Thomas Kingston (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στη Λαίδη Gabriella Windsor, μετά τον απροσδόκητο θάνατο του συζύγου της, Thomas Kingston.

Σύμφωνα με το People, ανακοινώθηκε την Τρίτη (27/2) ότι πέθανε την περασμένη Κυριακή (25/2), σε ηλικία μόλις 45 ετών, ο Thomas Kingston, Βρετανός χρηματοδότης και σύζυγος της Λαίδης Gabriella Windsor.

Η αιτία δεν έχει προσδιοριστεί, ωστόσο δεν φέρεται να εμπλέκονται ύποπτες συνθήκες στον θάνατό του.

Η ανακοίνωση - που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη εκ μέρους της Λαίδης Gabriella Windsor, του Martin και της Jill Kingston, της Joanna Connolly και της Emma Murray - ανέφερε: «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Thomas Kingston, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού μας. Ο Tom ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο οποίος φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώρισαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε τον θάνατό του».

Ένας εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε: «Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Thomas και ενώθηκαν με τον Πρίγκιπα Michael του Kent και την Πριγκίπισσα και όλους όσοι τον γνώριζαν στο πένθος ενός πολυαγαπημένου μέλους της οικογένειας. Ειδικότερα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους στη Gabriella και σε όλη την οικογένεια Kingston».


Η 42χρονη Λαίδη Gabriella είναι η μοναχοκόρη του πρίγκιπα Michael του Kent, ο οποίος είναι πρώτος ξάδερφος με την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο γάμος της με τον Thomas Kingston είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2019.


Υπενθυμίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει τη θεραπεία του. Το παλάτι του Buckingham είχε ανακοινώσει στις 5 Φεβρουαρίου ότι έχει διαγνωστεί με μια μορφή καρκίνου.