Breaking News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις επιθέσεις που δέχεται στα social media η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης (27/2).

Η Δανάη Μπάρκα δέχεται επιθέσεις στα social media, μετά τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν, που την έδειχναν να ανταλλάσσει ένα παθιασμέvo φιλί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα του Happy Day: «Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα. Μπορεί να διαφωνούμε με την επιλογή της, αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα και χυδaιότητα, να ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους... Να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης για να προσβάλουμε και να μειώσουμε και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού... Εντάξει, λίγο κάπου να το μετριάσουμε...».


Η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Αυτό που έχει γίνει το τελευταίο 48ωρο, με αυτά τα μηνύματα μίσους, νομίζω ότι είναι εντελώς αχρείαστο... Η Κατερίνα μας έχει συνηθίσει να απαντά, όταν συζητιέται κάτι. Χθες, εννιά στους δέκα περίμεναν μια απάντησή της, ένα δικό της σχόλιο, αλλά η ίδια επέλεξε να μην ρίξει λάδι στη φωτιά».