Breaking News

Selena Gomez: Το νέο της τραγούδι και η εξομολόγηση για τον σύντροφό της (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον  σύντροφό της, Benny Blanco, μίλησε η Selena Gomez σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή το νέο της τραγούδι.

Σύμφωνα με το People, η 31χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Apple Music 1, όπου μίλησε στον Zane Lowe - τον οικοδεσπότη της εκπομπής «New Music Daily» - για το νέο της τραγούδι «Love On», το οποίο κυκλοφόρησε χθες, Πέμπτη (22/2).


Κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στον 35χρονο σύντροφό της, τον μουσικό παραγωγό Benny Blanco. Οι δυο τους είχαν επιβεβαιώσει τη σχέση τους τον Δεκέμβριο του 2023, ωστόσο η γνωριμία τους είχε γίνει αρκετά χρόνια νωρίτερα. Μάλιστα, το 2019, είχαν συνεργαστεί στο τραγούδι «I Can't Get Enough», στο οποίο συμμετείχαν, επίσης, οι Tainy και J Balvin.

Η Selena Gomez εξομολογήθηκε ότι η σχέση της με τον Benny Blanco την κάνει να νιώθει ασφαλής. «Χωρίς να μπαίνω σε πολλές λεπτομέρειες, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσεις κάποιον που σε σέβεται. Και νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο να βασίζεσαι, επίσης, σε κάποιον που καταλαβαίνει τον κόσμο στον οποίο ζω. Αλλά θα πρέπει να πω γενικά ότι είναι το πιο ασφαλές που νιώθω και είναι πραγματικά υπέροχο και έχω ωριμάσει μέσα από αυτό, οπότε είναι φοβερό», είπε χαρακτηριστικά.