Breaking News

Πένθος για την Άντζελα Δημητρίου, πέθανε η μητέρα της - Όλγα Κιουρτσάκη για τη γιαγιά της: «Έφυγες και ούτε καν το έμαθα...» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολές ώρες περνάει η Άντζελα Δημητρίου, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα, με την  οποία είχαν βαθιά σχέση μεταξύ τους.

Την απώλειά της γνωστοποίησε η κόρη της τραγουδίστριας, η Όλγα Κιουρτσάκη. Μάλιστα, ανέφερε ότι οι οικείοι της δεν την ενημέρωσαν για τον θάνατο της γιαγιάς της. 

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη  και τον γαμπρό της είναι τεταμένες το τελευταίο διάστημα.

Η Όλγα Κιουρτσάκη έγραψε στο Facebook το μεσημέρι της Τετάρτης (21/2): «Έφυγες και ούτε καν το έμαθα... θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας!».


Στη συνέχεια δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο, που δείχνει την ίδια, την κόρη της και τη γιαγιά της. «26/12/2023... έτσι θα σε θυμάμαι!!!», σημείωσε στη λεζάντα.


Η Άντζελα Δημητρίου είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν φωτογραφίες με τη μητέρα της. «Η πρώτη λέξη που θα πω, είναι η λέξη ΜΑΝΑ!!! Σ' ευχαριστώ μανούλα μου για όσα μου χάρισες και όσα μου έμαθες... Θέλω πάντα να σε έχω γερή και δυνατή. Είμαι περήφανη για σένα... Σ' αγαπώ πολύ πολύ», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της.