Breaking News

Πέθανε ο Γιάννης Ράμος - Οι αναρτήσεις του Σ. Μπιμπίλα για την απώλεια του ξαδέρφου της Έλενας Παπαρίζου (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών ο ηθοποιός Γιάννης Ράμος. Ο ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου ήταν η χαρακτηριστική φωνή του Big Brother.

Την απώλειά του είχε γνωστοποιήσει το περασμένο Σάββατο (24/2) ο αδερφός της Έλενας Παπαρίζου... Ο Ντίνος Παπαρίζος είχε γράψει στο Facebook: «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι».

Ανάρτηση για την απώλεια του Γιάννη Ράμου έκανε και ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόεδρος του ΣΕΗ δημοσίευσε ένα βίντεο, ενώ έγραψε:

«Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή ο αγαπημένος συνάδελφος Γιάννης Ράμος, στέλεχος του θεάτρου επί Κολωνώ και της ομάδας Νάμα της Ελένης Σκότη, γεννημένος το 1977... Στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνώ ενισχύει το έργο του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών».



Σε δεύτερη ανάρτηση, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στην ερμηνεία του ηθοποιού στον ρόλο του δημοσιογράφου Χάιμε Ρεβέρτερ στο έργο του Γκιγιέρμο Έρας, «Ροτβάιλερ», από το 2008 έως το 2011.

«Βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια, κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο, αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας.