Breaking News

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Tο παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε, αργά το απόγευμα της Δευτέρας (5/2), ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει διαγνωστεί με μια μορφή καρκίνου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής επέμβασης του Βασιλιά για καλοήθη υπερπλασία του πρoστάτη, διαπιστώθηκε ένα άλλο ζήτημα υγείας που προκαλεί ανησυχία. Οι μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.

Η Αυτού Μεγαλειότης ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια του οποίου οι γιατροί του συνέστησαν να αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις του. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αυτού Μεγαλειότης θα συνεχίσει να διεκπεραιώνει τις κρατικές υποθέσεις και την επίσημη γραφειοκρατία ως συνήθως.

Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή της, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση στο νοσοκομείο. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό.

Η Αυτού Μεγαλειότης επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην ενημέρωση του κοινού για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν προσβληθεί από καρκίνο».