Breaking News

Νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια - Πέτρος Ξεκούκης: «Με θλίβει, είναι ένα λάθος που θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια κλήθηκε να σχολιάσει ο Πέτρος Ξεκούκης. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού»:

«Με θλίβει το νομοσχέδιο και απορώ γιατί έγινε όλη αυτή η αναταραχή, από τη στιγμή που είχαν τα δικαιώματα. Μπορούσαν να κάνουν το σύμφωνο συμβίωσης.

Αλίμονο αν μας πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας. Ο καθένας έχει δικαίωμα για τη ζωή του. Εμένα με βρίσκουν τελείως αντίθετο. Πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να έχει τη μητέρα και τον πατέρα του. Η φύση λέει το θηλυκό και το αρσενικό.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και δεν μας πέφτει λόγος να επέμβουμε, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα λάθος, το οποίο θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία. Κανείς δεν σκέφτεται τα παιδιά, που θα ερωτηθούν από τα άλλα παιδιά "ποιος είναι ο μπαμπάς σου και ποια είναι η μαμά σου;". Τα παιδιά δεν τα αγγίζoυμε, είναι ιερά...


Ο Χριστός ευλόγησε τον γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας. Υπήρχαν και τότε ομοφυλόφιλοι, αλλά γιατί δεν πήγε και σε έναν γάμο δύο αντρών; Ευλόγησε τον γάμο της γυναίκας και του άντρα. Αυτό τα λέει όλα».