Breaking News

Ν. Γερμανού: Η απάντησή της στα σχόλια συναδέλφων της - «Επειδή είδα κάποια δαχτυλάκια που σηκώθηκαν...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε Γίνεται», η Ναταλία Γερμανού απάντησε στα σχόλια που δέχθηκε από συναδέλφους της, σχετικά με τα όσα είχε πει για το ξέσπασμα του  Γιώργου Νταλάρα κατά δημοσιογράφων.

Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στην εκπομπή της, μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στο μάτι της. 

Πριν από δύο εβδομάδες, η παρουσιάστρια είχε σχολιάσει το περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.


Το Σάββατο (3/2), η Ναταλία Γερμανού ανέφερε αρχικά: «Πραγματικά δε θέλω να το ανοίξω και πολύ γιατί εγώ ανήκω στη... Μενεγάκειο σχολή, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη, η Ελένη πάντα κρατούσε μία στάση του... δεν απαντώ. Το θεωρώ και το πιο σωστό απ' όλα».

Και συνέχισε: «Έβλεπα διάφορους συναδέλφους που έλεγαν ότι "η Ναταλία θα απαντήσει το Σάββατο". Δε θα απαντήσει η Ναταλία το Σάββατο, ούτε και την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις συναδέλφων, δημοσιογράφων, παρουσιαστών, παρουσιαστριών και τις ακούω με σεβασμό. Ακούω και φιλτράρω, αλλά λογοδοτώ μόνο στον κόσμο - που όλα αυτά τα χρόνια με παρακολουθεί, με βλέπει και μου ασκεί κριτική - και στο κανάλι το οποίο με πληρώνει. Κάπου αλλού όχι, θέλω να πιστεύω...».


«Επειδή είδα και κάποια δαχτυλάκια που σηκώθηκαν, του τύπου "αν δε θες να είσαι υποκρίτρια, κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή σου κι εσύ", η εκπομπή είναι ήδη άλλη. Δηλαδή, ήταν ανέκαθεν μία άλλη εκπομπή. Έχω την αίσθηση - και εγώ και οι συνεργάτες μου και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας - ότι κάνουμε μία άλλη εκπομπή,  η οποία δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές. Είναι ούτως ή άλλως διαφορετική. Θα το κλείσω εδώ και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί μου, γιατί το θέμα δεν ήμουν εγώ, αλλά ο Γιώργος Νταλάρας», κατέληξε η παρουσιάστρια.