Breaking News

Μυρτώ Αλικάκη: «Οι φθορές δεν με κάνουν να νιώθω λιγότερο όμορφη - Γιατί να είσαι έρμαιο της μόδας;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά, είπε - μεταξύ άλλων - στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Εμένα μου αρέσει τα πράγματα να είναι φυσικά, να αποδέχεσαι αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις και να πορεύεσαι έτσι στη ζωή. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον εαυτό μου για να νιώθω όμορφα. Αυτό σημαίνει πρωτίστως να είμαι δυνατή, να έχω ενέργεια και να μπορώ να χαίρομαι τη ζωή. Οι φθορές πάνω μου δεν με κάνουν να νιώθω λιγότερο όμορφη και το εννοώ αυτό. Νομίζω ότι η γοητεία όσο μεγαλώνει μία γυναίκα είναι πολύ διαφορετική.

Λυπάμαι που ζούμε σε μία κοινωνία που επιτάσσει να είμαστε τέλειοι ή μόνο νέοι. Η ωριμότητα προσφέρει άλλες χαρές και άλλες συγκινήσεις, που είναι πολύ σημαντικές.

Όλα αυτά τα πράγματα είναι και μία μόδα, μια νέα αγορά. Πρέπει να είμαστε καχύποπτοι με αυτά τα πράγματα, που τόσο πολύ προωθούνται. Δεν το λέω εγώ αυτό, έχει ήδη ειπωθεί: πρέπει να καταστρέψεις κάτι για να δημιουργήσεις μία καινούργια αγορά. Άρα αν καταστρέψεις την ιδέα του να μεγαλώνει κανείς φυσικά, τότε δημιουργείς τον χώρο  για μία νέα αγορά...


Εγώ δε θέλω να μπω σ' αυτό το τρυπάκι, καθόλου. Έτσι το νιώθω τώρα, δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θα αλλάξω γνώμη. Πιστεύω ότι δε θα αλλάξω γνώμη. Και μπορεί να έρθει η εποχή που θα ξαναγυρίσει η μόδα. Γιατί να είσαι έρμαιο της μόδας;».