Breaking News

Κόμισσα Κοντογιάννη για Τάκη Ανούση: «Δεν μου συμπαραστάθηκε, μας διέγραψε και μεγάλωσα μόνη μου το παιδί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κόμισσα Κοντογιάννη, η οποία είναι πλέον μητέρα δύο παιδιών, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον 23χρονο γιο της, που απέκτησε με τον ηθοποιό Τάκη Ανούση. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Είμαι παρουσιάστρια τώρα (σ.σ. από τραγουδίστρια), έχω αλλάξει πια ζωή. Καινούριος κύκλος, έχω κάνει μία καινούρια οικογένεια. Κάναμε ένα παιδάκι, που είναι τώρα 7 χρονών και είμαστε καλά.

Έμεινα έγκυος και κάναμε ένα παιδί με τον Τάκη Ανούση, αλλά δεν τα ταιριάξαμε στην πορεία και χωρίσαμε τους δρόμους μας. Να είναι καλά, κρατάμε τυπικές σχέσεις. Παλιότερα είχαμε κάποιες κόντρες, αλλά τώρα εντάξει, ο καθένας έχει τη ζωή του.

Μεγάλωσα εντελώς μόνη μου τον γιο μας και ήταν δύσκολα, δεν μου συμπαραστάθηκε καθόλου. Οk, δεν τα ταιριάξαμε και χωρίσαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαρνιέσαι και το παιδί σου. Ο Τάκης μας διέγραψε τελείως και αναγκάστηκα να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί. Καμιά φορά είναι και καλύτερα, προκειμένου να μην είναι ένας άξιος πατέρας...


Ο γιος μου είναι τώρα 23 ετών. Μετά από κόντρες έφτιαξαν οι σχέσεις μας. Τώρα έχουμε τα τυπικά... Έχει κάνει κι εκείνος τη δική του ζωή. Ζει εκτός Αττικής κι έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του με μία πολύ καλή κοπέλα. Έχει ζητήσει συγγνώμη. Εντάξει, δεν είναι κακό παιδί, απλά δεν ήταν ώριμος, δεν ήταν έτοιμος να γίνει μπαμπάς.

Αντιμετώπιζα ρατσισμό, όταν βλέπουν μία γυναίκα μόνη της, οι πάντες κοιτάνε να σε εκμεταλλευτούν, να σε κοροϊδέψουν, να σε εξαπατήσουν... Επειδή ήμουν μόνη μου, έπρεπε να είμαι πρώτα άντρας και μετά θηλυκό».